Thomas BÜHNER – Restaurant La Vie – Osnabrück – Germania – 3 stele Michelin

Restaurantul se situează în centrul vechiului oraș istoric Osnabrück, în fața l’Hôtel de ville de la paix de Westphalie.

Thomas Bühner face parte de mai bine de 20 de ani din elita înaltei gastronomii germane. După ce a primit numeroase distincții motivante, bucătarul născut în Westphalie obține la sfârșitul anului 2011 a 3 stea Michelin. Este, în prezent unul din

cei 9 bucătari încoronați de această distincție în Germania. Cu bucătăria sa aromatică de avangardă de « 3 dimensiuni », el a creat și a dezvoltat propriul său stil, în timpul ultimilor 10 ani.

Și este inutil de adăugat că el a mizat pe cea mai elevată calitate atât pentru produse cât și pentru pregătirea lor.  Pentru Thomas Bühner, bucătăria este sinonimul procesului creativ, al experimentării permanente, al perfecționismului, al definitivării și asta, în privința celor mai bune produse existente.

Meniurile și modul de prezentare a felurilor de mâncare fac obiectul unei veritabile compoziții și sunt în mod egal inspirate din produse care cresc pe pământurile Basse-Saxe. De accea Thomas Bühner merge măcar o dată pe săptămâna în grădina de legume a castelului Ippenburg situată în împrejurimi. Abilitatea artizanală a bucătarului pasionat și creativitatea sa rafinată fac din bucătăria sa o avangardă absolută.

www.restaurant-lavie.de

 

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil