Atelier de perfectionare Master Class cu Jacques Henrio – Meilleur Ouvrier de France 1986 – specialist Charcutier-Traiteur. Un master class oferit de Sărbătoarea Gustului tuturor Chefilor bucatari locali care s-au implicat in educatie in cadrul festivalului. www.sarbatoarea-gustului.ro Tema Master Class : Crema si mousse de dovealc cu scoici Saint Jacques si ciuperci de padure
Promovarea meseriei de specialsit in catering alias Charcutier-Traiteur

Multumim lui Chef Jacques Louis Henrio​, Chef Alexandrescu Bogdan​ si partenerilor nostri :

Romexpo, Macromex – Edenia Foods​, Avigros Gino Catena​, Paralela45ro​, Conti Grup​ City Grill​, #Robot Coupe, #Whirlpool , Napolact​ , Europcar Romania​, Up Romania, @Bragard, Smoorahug​, Porphyras​

Parteneri Media : Revista HoRes, Forever Young Magazine, Infocons, Revista Retete

#sarbatoareagustului #masterclass #gastronomie

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil