Evenimentul Gusturi si Destinații de sub umbrela Sărbătorea Gustului s-a desfășurat pe data de 13 noiembrie odată cu deschiderea oficiala a salonului Romhotel expoziția intenționale de echipamente, mobilier si dotări pentru Hoteluri si Restaurante de la Romexpo O seara plina de calatorii gurmande ce i-a purtat pe expozantii salonului pe tărâmurile Franței, Greciei, Spaniei, Belgiei și pe tărâmurile dulcii Românii.

Chef Bucatari ne-au incantat cu preparate specific țării lor sunt Patrick Pierre Pettenuzzo de la Sărbătoarea Gustului (Franța), Iannis Sarantis de la Casa Grecească Ellinikon (Grecia), Juan Duarte de la restaurantul Alioli (Spania), Ștefan Daniel Popescu Pullman Hotel (Romania), Marie Carels de la Chocolaterie Carelsco (Belgia).

Publicul a avut ocazia să savureze delicioasa paella preparată de Juan Duarte de la restaurantul Allioli. Apoi, sa adulmece mirosul de pâine grecească pregătită de Iannis Sarantis de la Casa Grecească Ellinikon si sa-si încânte simțurile cu preparate traditionale, pregătite într-un mod inedit de Chefii restaurantului cu specific romanesc Barbizon Steak House din cadrul Pullman Hotel. Brânzeturile franțuzești Ropquefort Papillon combinate cu dulcețuri les saveurs d’Yveline fiind și ele pe gustul invitaților iar desertul, a fost unul artizanal, alcătuit din ciocolata belgiană combinata cu brânză Roquefort Papillon, făurit de Marie Carles de la Carels Chocolaterie și din nemaipomenita amandină a Chefilor de la Barbizon Steak House.

 Mai multe fotografii gasiti pe pagina noastra de Facebook

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil