Sărbătoarea Gustului lansează o noua boneta de bucatar, simbol al festivalului, sub tutela celor 3 câștigători ai celebrului concurs mondial de gastronomie, Bocuse D’Or: Mathew Peters (SUA), Christopher William Davidsen (Norvegia), Viktor Andrésson (Islanda).

Bocuse d’Or este cel mai prestigios concurs mondial de Gastronomie care se tine din doi in doi ani la Lyon Franta si trofeoul Bocuse d’Or este echivalentul premiului Nobel in gastronomie.
Acest concurs a fost creat de catre Paul Bocuse, 3 stele Michelin de peste 65 de ani, Chef supranumit si „PAPA” gastronomiei mondiale.

NOTA BENE
Implicarea Chefilor bucatari celebri in toata lumea pentru a semna Boneta de Bucatar este o garantie respect si incredere fata de actiunile noastre si partenerii, atat insitutionali si privati, pe care ii strangem in festival, iar prin acest lucru noi punem in practica  o modalitate de a răspândi și transmite valori despre România, de a vorbi despre schimbări reale și de a schimba in bine imaginea contrastantă a țării.

winners

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil