www.porphyras.ro

Porphyras a luat nastere in toamna anului 2011, sub deviza “Art is closer than you think”, ca urmare a indemnului de a ne inconjura zi de zi de obiecte frumoase si utile. Este primul boutique online www.porphyras.ro  din Romania cu obiecte din portelan pictate manual, o ingemanare a traditionalului cu modernul, o sinergie a vechiului cu noul, raritatea obiectelor intalnindu-se cu functionalitatea lor.

Ce gasesti la Porphyras? Cadoul perfect pentru tine, pentru ea sau el sau pentru ei, prietenii vostri dragi sau chiar pretentiosii parteneri de afaceri, toti acei oameni care merita sa se inconjoare de frumos. Cu totii avem momente de ezitare cand dorim sa ramanem intipariti in mintea celor apropiati printr-un cadou unic, memorabil si atunci Porphyras vine cu ideea salvatoare: un obiect din portelan pictat manual.

Nascute din pasiune pentru estetica si design, colectiile Porphyras se adreseaza persoanelor elegante si sofisticate care doresc sa transforme actiuni obisnuite,  de rutina, precum bautul cafelei, in momente de rasfat si desfatare. Pictate integral manual, in stil frantuzesc, obiectele Porphyras incanta instantaneu, prin linia fina a desenului si prin design-ul modern, ALTFEL.”

 

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil