Creative Experience sustine initiativa “Saptamana Gustului” pentru ca a gasit in acest program principii comune – alimentatia sanatoasa, educatia despre gust si gastronomie – si oameni pasionati, ce au dorinta sa-i faca pe romani mai fericiti.

Am fost alaturi de echipa de la Saptamana Gustului la Lansarea de la Ministerul Agriculturii din data de 14 Octombrie, unde chef Krishna Bohat de la Creative Experience a oferit o demonstratie live a retetei “lollipops cu branza”, reteta care s-a potrivit de minune cu sampania si restul bunatatilor incercate de invitati.

DESRE CREATIVE EXPERIENCE:

Creative Experience este locul unde iti poti delecta simturile, poti invata lucruri interesante si poti socializa lejer avand un singur numitor comun, pasiunea pentru gatit. Si pentru ca dorim sa-ti oferim posibilitati multiple de a te bucura de bucataria, casa si ospitalitatea noastra, am creat 4 programe:

La Creative Kitchen poti sa iti gatesti un pranz sanatos si delicios sub atenta indrumare a specialistilor nostri… si sa-l savurezi.Toate aceastea in doar 60 de minute, in cadrul Creative Kitchen, de luni pana vineri, de la 12:00 la 13:00 sau de la 13:00 la 14:00. In plus, Creative Kitchen iti ofera in fiecare seara, de luni pana vineri, de la ora 18:30 la 21:00, posibilitatea sa aprofundezi tainele gatitului ca mod de relaxare si deprindere de noi aptitudini – vei invata retete rapide, sofisticate, dar usoare pe care le poti repeta oricand acasa. In luna octombrie, Creative Kitchen te “plimba” luni, marti si miercuri prin Europa (Italia, Franta, Grecia), iar joi si vineri prin Asia (India, China). Descopera intregul meniu al lunii octombrie pe creative-experience, iar lista este deschisa in cazul in care iti doresti sa experimentezi ceva special care nu este inca inclus in propunerile noastre.

Articol de Gastromedia

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil