Bucataria Explicata este cea mai buna carte pentru profesionistii artei culinare si de asemenea pentru cei pasionati. 736 pagini. Premiul Gourmand World Cookbook Awards

Extras din prefata de Christian PETITCOLAS inspector general din Ministerul Educatiei.

Titlul cartiii « Bucataria Explicata » rezuma intentia autorului de a invita orice cititor să înţeleagă tehnicile de bază ale gastronomiei si patiseriei şi de a reuşi punerea lor în aplicare.

Utilizarea imaginilor, a vocabularului profesional şi a explicatiilor clarifica aspectele tehnice ale pregătirii preliminare, metode de taiere, metode de gătit, procesul de gatire de paste, creme, preparate congelate şi umpluturi în produse de patiserie şi sosuri dulci. etc…

Aceste alegeri sunt ilustrate în mod clar şi structurat. Dincolo de definirea şi prezentarea de sarcini care sunt propuse pentru studiul in contextul punerii în aplicare a fiecarei tehnici dezvoltate prin exemple care permit înţelegerea caracteristicilor esenţiale. Identificarea punctelor critice pentru a întelege principiile care stau la baza punerii în aplicare a fiecărei tehnici discutate, cartea prezintă aplicaţii punctuale dând astfel sens deplin ” bucatariei explicate.”

Aceasta carte invită cu înţelepciune a asocia intro maniera bine-structurata cunoştinţe tehnice, fizice şi chimice. Este o carte de referinţă pe această temă. ”

Cartea este in limba Franceza

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil