Nativul din Scorpion este un gastronom împătimit, un personaj singuratic ce savurează mâncarea din primul moment. Scorpionul se ghidează după principiul „mănânc pentru a supravieţui.”

Cum se comportă Scorpionul la masă

Nativul din Scorpion simte nevo-ia de singurătate şi va alege o lumină difuză, într-un cadru intim şi un decor neobişnuit. Se va folosi întodeauna de artificii, va aprinde lumânărele, creând o atmosferă plină de fantezie şi magie. Deşi Scorpionul este un singuratic care preferă uneori să mănânce singur la el acasă, va răspunde invitaţiilor de a ieşi în oraş. Indiferent de restaurantul pe care-l va alege, imaginaţia sa va fi excitată de ambianţă sau de meniurile propuse. Scorpionul poate fi surprins mâncând oricând şi orice. Adoră platourile calde şi foarte condimentate, salatele. Dimineaţa va bea o cafea sau un ceai tare, iar la prânz sau seara va savura un vin mediteranean.

Scorpionul şi sănătatea

Scorpionul nu va accepta niciodată că este bolnav. Se confruntă totuşi cu probleme ale aparatului genital, prostată, hemoroizi şi sinusuri. Scorpionul are nevoie de oxigen, calm şi sport pentru a elimina toxinele pe care le acumulează datorită exceselor alimentare. Trebuie să evite consumul excesiv de alcool sau cafea. Alimentaţia trebuie să fi e echilibrată şi uşoară, cu aport de proteine, legume verzi şi fructe. Este inutil să-i spui unui Scorpion ce ar fi mai bine să mănânce, dar trebuie totuşi să ştie că ar fi bine să modereze consumul de conserve, peşte gras, organe, alco-ol în cantităţi foarte mari, cafea foarte tare, sosuri prea piperate şi prăjituri.

Ce trebuie să consume

Scorpionul va consuma cât de des posibil carne, mai ales la grătar, cereale, orez, legume verzi, salate, fructe precum pepene galben, zmeură, pere, struguri, căpşuni, grapefruit, ananas sau portocale.

 

Cum petrece Scorpionul

Nativilor din această zodie le este indicat să organizeze petreceri marţea şi să evite ziua de vineri.

Invitaţii perfecţi ai Scorpionului sunt Taurii, Racii şi Peştii.

Când vine vorba de decorarea mesei, Scorpionul alege tonuri de roşu şi negru, tacâmuri închise la culoare, din metal lucios, lumini ce creează o ambianţă misterioasă.

Meniul preferat al Scorpionului

Aperitiv: un cocktail sau vodcă

Antreu: chişa cu ceapă sau ardei umpluţi

Felul principal: organe înăbuşite în vin

Salata: păpădie cu şuncă şi usturoi

Desert: prăjitură cu lămâie

Fructe: grapefruit, licii

Vin: roşu

Cafea: o cafea turcească, foarte tare

Scorpioni celebri

Jodie Foster, Leonardo DiCaprio, Bill Gates, Julia Roberts, Winona Ryder, Calista Flockhart, Demi Moore, Printul Charles, Picasso, Voltaire, Maradona, Mihail Sadoveanu, Eros Ramazotti, Maria Antoaneta, Eugen Lovinescu, Marie Curie, Albert Camus, Whoppi Goldberg, Nadia Comaneci.

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil