Boneta de Bucatar 2018 – 2019 intr-un demers de a promova valorile unei alimentatii durabile evitand risipa alimentara. O boneta semanata de catre marele Chef Alain Alexanian care este Chef cu o stea Michelin, Chef Executiv Bocuse d’Or – Village VIP si cel care a scris cartea Arta de a manca bine BIO, carte distribuita in 6000 de scoli din Romania si cele 7 Biblioteci din din Romania (Biblioteca Nationala Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Sibiu, Brasov)

NOTA BENE
Implicarea Chefilor bucatari celebri in toata lumea pentru a semna Boneta de Bucatar este o garantie respect si incredere fata de actiunile noastre si partenerii, atat insitutionali si privati, pe care ii strangem in festival, iar prin acest lucru noi punem in practica  o modalitate de a răspândi și transmite valori despre România, de a vorbi despre schimbări reale și de a schimba in bine imaginea contrastantă a țării.

Sarbatoarea_Gustului_departamentul_pentru_dezvoltare_durabila_2019_02

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil