Arnaud LALLEMENT – Restaurant L’Assiette Champenoise – Reims – Franța – 3 stele Michlein

În urma școlii hoteliere de la Strasbourg și a două stagii foarte formatoare la Jean Crotet și Marc Vevrat, Arnaud Lallement își făurește meseria sa în jurul marilor nume din gastronomie franceză precum Roger Vergé, Michel Guérard și Alain Chapel.

In 1997, el i se alătură tatălui său în bucătăria instituției familiare deținută din

1975 de către părinții săi. În 2000, la 26 de ani, preia conducerea bucătăriilor din restaurantul L’Assiette Champenoise și anul următor, obține o stea Michelin. O frumoasă cucerire pentru restaurantul L’Assiette Champenoise care obținuse în 1977 o stea Michelin, dar pe care a pierdut-o în 1994 !

În 2005 obține a 2 a stea Michelin și obține un loc printre cele mai bune mese din Franța.

În 2013, hotelul de 35 de camere și apartamente obține 5 stele iar Chef Arnaud Lallement obține distincția de 5 coifuri de bucătar în ghidul Gault și Millau. În 2014, în sfârșit, după ce a obținut titlul de Bucătarul Anului, obține consacrarea supremă, a 3-a stea Michelin.

Arnaud Lallement obține cea mai frumoasă stea din viața sa ! In 2015 va fi președinte al juriului Franței în concursul mondial de gastronomie Bocuse d’Or ce va avea loc în Ianuarie 2015.

www.assiettechampenoise.com

 

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil