Grecia m-a ajutat sa devin ceea ce sunt astazi .

 Ii sunt recunoscătoare Greciei pentru tot ce mi-a oferit. Deși m-am născut in Vâlcea, tineretea si anii cei mai frumosi ai vieții mele i-am dăruit Greciei. Si darurile s-au întors insutit.
Nu am plecat din România cu visul de a ajunge Bucatar, dragostea pentru Bucatarie si pasiunea pentru gătit au venit pe parcurs, pe măsura ce copiii mei creșteau si învățau odată cu mine limba noii tari gazda si obiceiurile grecilor. Inainte de a invata cum se gateste in bucataria greceasca, am studiat cu foarte mare placere si am invatat obiceiurile lor si modul lor de viata.
Am început ca ajutor in bucătărie, iar in timp am devenit Bucatar principal. Acolo m-au șlefuit pretențiile clienților, tradițiile lor atât de diferite de ale romanilor, gusturile lor, condimentele specifice. Am învățat sa fiu încrezătoare in forțele mele pentru ca am reușit sa devin un Bucatar excelent in bucataria greceasca.
In prezent, deși mi-e dor de viața noastră de acolo, am reușit sa construim aici, in București, o parte din Grecia unde atât grecii se simt ca acasă, cat si romanii, ca in vacanta si avem cea mai mare bucurie cand clienții noștri pleacă zâmbind.
Daca ar fi sa o iau din nou de la capăt, as face exact aceleași alegeri, as urma același traseu pentru ca doar trecând prin acele experiente am reușit sa devin ceea ce sunt astazi.
Pasiuni: Arta Culinara, Ciclism
Chef la Casa Doina Restaurant
Vezi pagina Chef-ului pe Facebook

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil