Timp de peste 400 de ani, “cea mai veche casa de vinuri din Champagne: Aÿ 1584” si-a faurit propriul stil ce elogiaza un mod de viata elegant si de bun gust.

 

Candva expresie a unei indeletniciri traditionale de familie, marca/sampania Gosset preferata la curtea regilor Frantei, Francisc I si Henric al IV-lea, este astazi savurata atat de connoisseur-i cat si de toti aceia ce iubesc vinurile tari, fine, cu stil.

Sampania Gosset pastreaza vie amintirea unui remarcabil mestesug. Suntem permanent preocupati ca vinurile noastre sa nu ajunga in faza de fermentatie malolactica, tocmai pentru a-si pastra gustul fructat si longevitatea, cu mult rafinament .

A doua jumătate a secolului XX va fi pretutindeni marcată de explozia inovaţiilor tehnologice: congelarea, răcirea rapidă, folosirea metodei sub vid, micro-undele, plăcile cu inducţie, cuptoarele cu gaze.

Între anii 1975- 1980, apărea „noua bucătărie”. Reţetele tradiţionale sunt adaptate la gustul zilei. Se termină cu jocul cu alimente, inovaţia este complet controlată, când imită tehnicile foarte vechi.

Acest sfârşit de secol va fi , de asemenea, marcat prin explozia biologică a noilor produse; încrucişările dau naştere la noi legume insolite.

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil