Lectii de Gust la Scoala Centrala si Liceul Jean Monet cu Chef Costel Dumitru

Lectii de Gust la Scoala Centrala si  Liceul Jean Monet cu Chef Costel Dumitru

Chef Costel Dumitru de la Taverna la Kostas ​ s-a intalnit cu elevii claselor a 3-a in data 29 noiembrie si 05 decembrie si i-a indemnat pe elevii sa manance sanatos si le-a prezentat si ce inseamna intradevar o alimentatie sanatoasa si o atitiudine eco-responsabila.
In primul rand o alimentatie sanatoasa inseamna o alimentatie diversificata si de calitate iar o atitudine eco-responsabila porneste de la cele 10 gesturi antirisipa alimentara si inbinata si cu responsabilitatea de a avea grija de mediul inconjurator nu numai prin selectarea ambalajelor din alimentatie dar si prin gesturile cotitdiene de a mi risipi resursele : apa, gaz, electricitate

Totii elevii primesc o brosura pedagogica cu 12 pagini de exercitii si jocuri dintre care 7 teme pentru acasa de a fi rezolvate impreuna cu parintii.

Parteneri institutionali: Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Mediului, Primaria Capitalei prin Proedus.

Parteneri : Carrefour, Edenia, Coco Rico, Up Romania, Conti Grup, Romexpo,  Engie, Europcar, Apa Nova Bucuresti, Romgaz, Eco-Rom Ambalaje.

Slogan Festival: ‘Bun pentru Gust, Bun pentru Sanatate, Bun pentru Planeta!’