Lionel RIGOLET – Restaurant Comme Chez Soi – Bruxelles – Belgia – 2 stele Michelin
Lionel Rigolet s-a năsut pe 9 septembrie 1969. Anjajat la restaurantul Comme chez Soi încă după absolvirea studiilor sale, se îndreaptă spre bucătărie. Tânărul om impresionează rapid pe tatăl său vitreg prin meticulozitatea sa și prin devotamentul său dedicat acestei meserii.
După terminarea serviciului militar și a unui stagiu de câteva săptămâni la Sir Anthony Van Dijck d’Anvers pentru a-și perfecționa neerlandeza, Lionel Rigolet petrece un an la Girardet, la Crissier. Urmează apoi stagii la Joël Robuchon și la Gaston Lenôtre la Paris și la celebrul Han din Ill la Illhausern aproape de Strasbourg înainte de a intra la Rouppe în 1994, și apoi se căsătorește cu Laurance. După o perioadă pleacă în Anglia, pentru a efectua un stagiu la Michel Roux. Astăzi, Pierre Wynants lasă locul creativității în bucătărie fiului său vitreg, iar Laurence asigură primirea în restaurant cu același amestec de amabilitate și distincție cu care a făcut-o mama sa, Maria-Tereza. Fericiții părinți ai Jessicai și Loïc, Lionel și Laurence împacă cu brio rolul lor de gestionari responsabili cu viața lor familială. Lionel este numit Bucătarul Anului 2007 în ghidul Gault Millau cu o cotă de 19/20 de puncte, a obține și 2 stele Michelin.