“La Grande Tablée”, primul eveniment din cadrul festivalului „Sarbatoarea Gustului”, a fost un rasfat pentru simturi. Chef Samuel Le Toerriellec de la restaurantul LOFT si alti trei chefi VIP invitati din Franta au gatit impreuna folosind cele mai pretentioase ingrediente.
Sarbatoarea Gustului a demarat in forta cu evenimentul “La Grande Tablée”, eveniment derulat in parteneriat cu Ministerul Agriculturii din Franta. Samuel Le Toerriellec, alaturi de Frédéric Jaunault (Meilleur Ouvrier de France Primeur 2011), Marie Jo Le Guen (Ministerul Afacerilor Externe) si Lionel Passe-Coutrin (MInisterul Educatiei), au pregatit impreuna o cina cu ingrediente atent alese pentru invitatii serii si i-au incantat pe acestia printr-o modalitate inedita de a lua masa: in stil frantuzesc.
Printre invitatii de gala ai seratei s-au numarat Chef Patrizia si Chef FOA, jurati ai Master Chef 2014.
Meniu
Salata Lyonaise
Cocosel Edenia cu Gratin de Macaroni à la Paul Bocuse
Platou cu branzeturi Roquefort Papillon si President
Tarta Tatin cu inghetata de vanilie LaStrada