Cina festivalului Sarbatoarea Gustului care reuneste atat Chefi cat si partenerii festivalului pentru eforturile pe care le fac pentru educatia gustului in Romania.

Multumim din inima chefilor
Chef Jacques Louis Henrio​, Chef Alexandrescu Bogdan​, Chef Stefan Daniel Popescu​

si

Partenerilor nostri : Edenia, Avigros Groupe, Europcar, Bragard, Porphyras.

Parteneri institutionali : Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor si Autoritatea Nationala pentru Turism, ASE București, Colegiul Economic Viilor, Liceul Ec. Dincu Golescu.

Asociatii partenere : WWF Romania, Chefs de la République de France, Asociatia InfoCons, Food Revolution Romania, Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor, GreenTourism Ecologic Association,

Parteneri Media : Revista HoRes, Forever Young Magazine, Infocons, Revista Retete

 

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil