Chef Colin si-a inceput cariera cu o ucenicie de 3 ani cu fratii Roux, castigand experienta in 3 restaurante: Le Gamin, Le Poulbot si mai tarziu Le Gravouche unde a pastrat cele 3 Stele Michelin.

Avand cele mai bune tehnici clasice la inceputul carierei sale, el s-a mutat apoi la restaurantul Kensington Place sub protectia Roux Rowley Leigh, unde a avansat rapid.
Dupa 8 ani de succes la Kensington Place, dargostea lui Chef Colin Westel il conducea sa gestioneze un magazin de peste, si-si petrecea zilele de pe piata Bilingsgate in cautarea celei mai proaspete capturi din zi, care urma sa fie vandute ulterior la magazin si gatit in tariful sezonier.

In tot acest timp Chef Colin le va transmite clientilor sfaturile de top.

In 2008 Rowley Leigh la recrutat dinou pe Chef Colin ca bucatar sef pentru noua lui actiune Le Café Anglais.

Chef Colin a creat noul restaurant de 160 de locuri, care serveste preparate din bucataria anglo-franceza premiata. Dupa 3 ani, bucatarul Chef Colin sa mutat la restaurantul Soif ca bucatar sef, a fost dinou pus in situatia de a deschide acest restaurant. El a conceput, de asemenea, meniuri si a gatit pentru evenimente private, printre care si pentru domnul si doamna Rothschild.

Chef Colin sa alaturat echipei lui Le Cordon Bleu in anul 2014. El reprezinta Le Cordon Bleu Londra in intreaga lume, prezentandu-si expertiza si conducand cursuri de masterat in India, Goa, Israel si Portugalia, si inclusiv participarea recente la evenimente precum The Good Food Show, Sarbatoarea din Turnul Londrei si WholeFoods.

Le Cordon Bleu
Fondat in Paris in anul 1895, Le Cordon Bleu este considerat astazi cea mai mare retea de scoli culinare si ospitalitate din lume cu mai mult de 35 de institutii din 20 de tari si 20.000 de studenti din peste 100 de nationalitati sunt instruiti in ficeare an.

Le Cordon Bleu continua sa evolueze prin combinarea inovatiei si a creativitatii cu traditia prin stabilirea de diplome de licenta si de master in afaceri care se concentreaza pe cerintele unei industrii internationale de ospilitate in crestere.

Prin intermediul facultatii noastre internationale Le Cordon Bleu Chef’s si profesionisti din industrie, Le Cordon Bleu aplica metodologia sa de predare distinctiva, in care studentii dobandesc experienta prin practica.

Le Cordon Bleu este considerat gardianul tehnicii culinare franceze prin programele sale culinare care continua sa presteze si sa transmita maiestria si aprecierea artelor culinare care au fost piatra de temelie a gastronomiei franceze de peste 500 de ani.

https://www.cordonbleu.edu

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil