Frédéric JAUNAULT – Consultant Designer – Meilleur Ouvrier de France, Primeur 2011.
Campion al Franței și al Europei la sculputră artistică de Fructe și Legume. Cavaler al Ordinului de Merit Agricol.
O pasiune, o meserie, o exigență… Între tradiție și modernitate, tehnicitate și plăcere, o invitație în a vă cultiva simțurile, să vă perfecționați cunoștințele.
O călătorie senzorială și creativă, evoluând în ritmul sezoanelor și poftelor.
În câteva cuvinte…
O experiență de bucătar internatională : Paris, New York, Bermude dar de asemenea și în marile restaurante : Ledoven, Plazza Athénée, Normandia Deauville, Bernard Loiseau …
In 1996 dă o nouă orientare carierei sale: gastronomia și sculptura fructelor și a legumelor; participă mai ales la crearea de catre ministerul agriculturii, a unui plan național de a manca mai bine (5 fructe și legume pe zi). În 2007 : crează Créasaveurs, societate de Consultanță în Design Fructe și Legume.
Chef Bucatar consultant pentru restaurante cu 1, 2, 3 Stele Michlein.
Imprejurul valorilor sale inrădăcinate în pământurile gastronomice franțuzești…Crează rețete, elaborează meniuri, cine și cocktail-uri… Consilier culinar ce intervine în sectorul agro-alimentar, inginerie tehnică și artistică, creator al conceptelor de activități gastronomice… Un veritabil ambasador al tărâmului francez, el impărtășește cunoștințele sale conducând activități de formare a elevilor din liceele hoteliere, a bucatarilor sau a barmanilor, din Franta și din lumea intreagă.