Ingrediente 1 bibilica de ferma de 1,3 kg 200 g fasole verde extra fina 200 g mazare 1 manunchi de sparanghel verde fin 2 cepe vezi mici ulei de masli
Ingrediente 1 kg bibilica de ferma de 1,6 kg 1 l de bere rosie sau bruna 24 prune uscate fara samburi 16 biscuiti spéculoos 15 g unt 10 cl smantana 1
O unică semnătură de la Chef Marc Veyrat pe Boneta de Bucătar a Festivalului Sărbătoarea Gustului, însoțită de un decalog în care atributel
În culisele gastronomiei cu Daniel Dobre la Chef Marc Veyrat, una din cele 3 stele emblematice ale gastronomiei franceze. Un weekend petrecut cu o le
https://www.lhotellerie-restauration.fr/journal/salon-concours-syndicat-association/2014-11/4e-edition-de-la-fete-du-gout-en-roumanie.htm Bon pour le
24 iunie: Să sărbătorim ziua internațională a bluzei românești! În 2013, comunitatea de bluze românești, care are peste 18.000 de membri, a