17 viitori bucatari s-au intrecut în a prepara cel mai delicios, sanatos și savuros sandwich, sub atenta supraveghere a unui juriu format din cadre didactice, Chefi, jurnaliști si formatori.
Din Juriu a facut parte Jaunault Frederic – Meilleur Ouvrier de France – Primeur – 2011,
Jacques Louis Henrio – Le Meilleur de l’Ouvrier de France Charcutier-Traiteur – 1986,
Sebastian Soltan – Specialist Horeca – Macromex
Robert Voicu – Executive Chef la Unilever Food Solutions
Laszlo Szabolcs – Executive Chef la Unilever Food Solutions
Felician Scorobete – Revista Bucataria de azi – Retete
Multumim partenerilor nostrii : Riso Acquerello, Albalact, Carrefour, Whirlpool, Edenia Food, Europcar, Macromex, Unilever Food Solutions, Conti Grup, My Bic pen, Lotus, English Tea Shop, Parmigiano Reggiano, Vinurile Paul Bocuse, La Lorraine, Romexpo Bucuresti, Rougié, Foie gras et Gastronomie, TAROM, Magiun de prune Topoloveni Pur, Porphyras
Parteneri Media : Agerpres, FoodStory – ProTV, Bucataria de Azi – Retete.