17 viitori bucatari s-au intrecut în a prepara cel mai delicios, sanatos și savuros sandwich, sub atenta supraveghere a unui juriu format din cadre didactice, Chefi, jurnaliști si formatori.

Din Juriu a facut parte Jaunault Frederic​ – Meilleur Ouvrier de France – Primeur – 2011,

Jacques Louis Henrio​ – Le Meilleur de l’Ouvrier de France​ Charcutier-Traiteur – 1986,
Sebastian Soltan​ – Specialist Horeca – Macromex
Robert Voicu – Executive Chef la Unilever Food Solutions
Laszlo Szabolcs – Executive Chef la Unilever Food Solutions
Felician Scorobete​ – Revista Bucataria de azi – Retete

Multumim partenerilor nostrii : Riso Acquerello​, Albalact, Carrefour, Whirlpool, Edenia Food, Europcar, Macromex, Unilever Food Solutions, Conti Grup, My Bic pen​, Lotus, English Tea Shop, Parmigiano Reggiano​, Vinurile Paul Bocuse, La Lorraine, Romexpo Bucuresti​, Rougié, Foie gras et Gastronomie​, TAROM​, Magiun de prune Topoloveni​ Pur, Porphyras​

Parteneri Media : Agerpres, FoodStory – ProTV, Bucataria de Azi – Retete.

 

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil