Alain Alexanian chef cu o stea Michelin & Executive Chef Bocuse d’Or, Chef Daniel Dobre, președinte la Sarbatoarea Gustului, alături de Patrick-Pierre Pettenuzzo și împreună cu Roxana Anghel Chef la Grand Hotel Continental și Ionela Badea, bucătar la Asociația „Ana și Copiii” , și-au dau mana pentru a găti pentru copiii din Centrul de Sprijin Educațional Ana și Copiii, sector 3. ‍‍‍

Copiii s-au bucurat de un meniu cu produse de sezon, cultivate sustenabil, din filierele Auchan. Toate produsele au fost donate de către Auchan Romania, iar pastele au provenit de la Hutton.
Meniu:
Supă de legume cu paste alfabet
Ratatouille cu legume de sezon și pulpe de pui
Brioșe cu vanilie

Multumim Auchan Foundation, si Auchan, Grand Hotel Continental, Paste Hutton pentru echipa minunata de oameni pe care ati adus-o alaturi de copii!

    

   

        

      

    

   

   

#alimentatiesanatoasa #educatie #sustenabilitate #fundatiaauchan #auchan #sarbataoreagustului #anasicopii #pastehutton #grandhotelcontinental

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil