Pe 13 Noiembrie in cadrul Sărbătorii Gustului de la Romhotel s-a desfășurat seminarul Intersecție de Meserii : Patrick Pierre Pettenuzzo – membru fondator la Sărbătoarea Gustului, Sebastian Soltan profesionist Horeca de la Macromex, Marie Carels – maestru ciocolatier de la Chocolaterie Carelsco le-au prezentat liceenilor din clasa a 11-a de la Școala Centrală o parte din meseriile cu meșteșug si anume cele de bucătar, brutar, brânzar, ciocolatier și cofetar.
Cum Romania este o țară cu un potențial extraordinar de mare atât din punct de vedere turistic cât și agricol, este extrem de important sa le deschidem tinerilor liceeni orizontul de orientare în cariera și bineînțeles, totodată sa începem să punem bazele unui învățământ bazat și pe aceste meserii de : bucătar, cofetar, patisier, brutar, măcelar, agricultor, pomicultor, viticultor, etc și să formam profesioniști în aceste domeniu, pentru a reuși sa fim cu adevărat
Romhotel – Expoziția internațională de echipamente, mobilier si dotări pentru Hoteluri si Restaurante de la Romexpo,