De la invatacel in bucataria restaurantului la care lucrau parintii mei, am trecut prin toate etapele din cariera unui bucatar, ca sa ajung, intr-un final, intr-o pozitie la care multi viseaza: cea de Executive Chef.
Drumul pana aici a fost lung si presarat cu multe sacrificii. Am muncit mult si am renuntat la multe, in numele pasiunii.
Reusita mea, este si datorita faptului ca am avut si am un sot intelegator care m-a sustinut si mi-a inteles pasiunea si dragostea pentru aceasta meserie si care mi-a ridicat de pe umeri cateva din grijile pe care orice femeie din vechea generatie le are cu privire la viata de familie si cresterea copilului.
M-am bucurat de la inceputul carierei de o formare profesionala de exceptie pe care mi-a transmis-o timp de cativa ani un Chef francez pe nume Jean Louis Leon, si ulterior, din 2004, sa am ocazia extraordinara ca, intr-un hotel de 5 stele dintr-un lant international, sa ma ocupe ca Chef coordonator timp de cativa ani de un concept cu un circuit de evenimente culinare internationale, lucrand cot la cot cu bucatari din China, India, Japonia, Elvetia, Franta, Italia, Spania, cu care gateam dupa specificul tarii lor.
Pastrez in suflet cu drag traditia de familie de la care nu ma abat niciodata. In fiecare duminica ma trezesc de la 6-7 si gatessc pentru cei dragi: “La ora 1 toata lumea este la masa. E meniu secret de fiecare data, iar fiul meu este cel mai nerabdator sa afle ce fac.”