Născut pe 02 ianuarie 1961 în Neuilly sur Seine, Franta
Formarea sa profesionala s-a realizat in Restaurantele lui Paul Bocuse.
Chef cu 2 retete inscrise in enciclopedia gastronomica mondiala LAROUSSE „Biblia Gastronomiei”
Copreședinte al Les Chefs Cuisiniers du Monde cu Gérard Vignat din grupul Bocuse, MOF 2016.
Inițiator și gazdă a mai multor festivaluri de sarbatoare a gustului, competiții și târguri gastronomice organizate in intreaga lume lume. Profesor de gastronomie.
Ambasador și șef executiv al Caviarului Rova din Madagascar.
Președintele Federației Camerelor de Comerț și Industrie Franța, Africa
Vicepreședinte al Camerei de comert Ruso-Franceze.
Decorat cu ordinul de merit congolez la rang de inalt ofițer.
Chef proprietar al mai multor restaurante si hoteluri timp de 35 de ani :
– Hotel Cardon cu 60 camere 120 locuri,
– Hotel FRUITIERE 45 camere 100 de locuri, de aur cap gustare
– Park Debourg fabrică de bere 170 de locuri,
– Restaurante Tennis Club Café 130 de locuri,
– Bucherie 45 de locuri, etc ….
Raiting
Google: 4,9 / 5 Furchete: 9,3 / 10
Facebook: 5/5 Tripadvisor: 4.5 / 5