Daniel BOULUD – Restaurant Daniel – New-York – SUA – 3 stele Michelin

Originar din Lyon, Daniel Boulud este astăzi considerat lider în cercul autorităților culinare din America și este de asemenea unul dintre bucătarii francezi cei mai venerați la New York, un oraș care l-a făcut al său din 1982. La New York, Daniel este Chef la Bistro Modern, Barul Boulud, Cafenelele Boulud, Boulud Sud și băcănia Boulud.

În ansamblul restaurantelor sale veți găsi primirea călduroasă care l-a făcut renumit, cat și un stil de gastronomie profund înrădăcinată în tradiția franceză, dar executată cu cele mai bune ingrediente locale. Daniel Boulud este cunoscut mai ales pentru restaurantul său DANIEL care deține cele 3 stele Michelin și care face parte din rețeaua Relais & Châteaux. În afară de New York, veți descoperi bucătaria lui Daniel Boulud și în Miami și în Palm Beach, în Florida, dar de asemenea și în Londra, Singapore, Montreal și Toronto. Laureat a trei premii decernate de către Fundația James Beard, Daniel Boulud a fost numit de asemenea Cavaler Légion d’Honneur de către guvernul francez în 2006 și primește premiul Bucătarul Anului 2011 oferit de către Institutul Culinar din America.

www.danielboulud.com

 

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil