Arash Derambarsh, initiatorul legii anti-risipa din Franta a fost prezenti la Bucuresti in cadrul conferintei Sea Food, eveniment organizat de Sarbatoarea Gustului in co-parteneriat cu Romexpo si cu revista HoRes, alaturi de deputatul Florin Alexe,
Sorin Mierlea persedinte Infocons,
Magor Csibi – director WWF Romania,
Gabriela Tigu – Profesor Universitar Doctor – ASE București, Viorica Dorin – Colegiul Ec. Viilor
Casandra Ionita Elena – Colegiul Th. Golescu
Garbiel Ailoae, Director General Conti Group,
Raluca Vasile Brand Ambassador Food Revolution Romania
Tiberiu Cazacioc Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor
Constantin Serban de la GreenTourism
Moderatori : Nicoleta Ionescu ; Patrick-Pierre Pettenuzzo – fondator la Sarbatoarea Gustului
Au dezbatut subiecte si solutii cu privire la aplicarea legii anti risipei alimetare si in Romania dupa imediata promulgare a presedintelui Klaus Iohanis din seara sosirii lui Arash Derambarsh #sarbatoareagustului