Atelier de perfectionare Master Class cu Jacques Henrio – Meilleur Ouvrier de France 1986 – specialist Charcutier-Traiteur. Un master class oferit de Sărbătoarea Gustului tuturor Chefilor bucatari locali care s-au implicat in educatie in cadrul festivalului. www.sarbatoarea-gustului.ro Tema Master Class : Crema si mousse de dovealc cu scoici Saint Jacques si ciuperci de padure
Promovarea meseriei de specialsit in catering alias Charcutier-Traiteur
Multumim lui Chef Jacques Louis Henrio, Chef Alexandrescu Bogdan si partenerilor nostri :
Romexpo, Macromex – Edenia Foods, Avigros Gino Catena, Paralela45ro, Conti Grup City Grill, #Robot Coupe, #Whirlpool , Napolact , Europcar Romania, Up Romania, @Bragard, Smoorahug, Porphyras
Parteneri Media : Revista HoRes, Forever Young Magazine, Infocons, Revista Retete
#sarbatoareagustului #masterclass #gastronomie