Sarbatoarea Gustului impreuna cu Chef Frederic Jaunault (MOF – Primeeur 2011), Chef Jacques Henrio (MOF 1986), Patrick Pettenuzzo de la Sarbatoarea Gustului, Chef Laszlo Szabolcs & Chef Robert Voicu de la Unilever Food Solution si Chef Stefan Popescu de la Hotel Pullman au organizat cocktail-ul Gusturi si Destinatii pentru expozantii targului Romhotel si Targului de Turism cu ocazia deschiderii oficiale. Au fost degustate delicatese din Romania, Franta, Italia si Liban alaturi de un vin alb – Macon Villages by Paul Bocuse de la Sarbatoarea Gustului si vin Cadillac – Chateau Haut Maurin si vin rosu de Bourgogne oferit de Boutique de la Vie.
Partenerii festivalului : Carrefour, Whirlpool, Edenia Foods, Unilever Food Solutions, Gurmand Apetit, Bic, Evian, Albalact, Lotus, English Tea Shop, Vinurile Paul Bocuse, La Lorraine, Acquerello, Porphyras, Europcar, Romexpo, Tarom, Conti Grup, Gefco, Sonimpex Topoloveni. Pur, Parmigiano-Reggiano.