Directioneaza 2% din impozitul pe venit catre ASOCIATIA SARBATAOREA GUSTULUI

Directioneaza 2% din impozitul pe venit pe care oricum il dai la stat. Doneaza cei 2% catre ASOCIATIA SARBATAOREA GUSTULUI. Aceasta redirectionare nu reprezinta o donatie, ci este o parte din impozitul pe venit pe care fiecare angajat il da statului!

Conform art. 79, alin (1), a) din Codul Fiscal, persoanele fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit, unitatilor de cult, precum si pentru acordarea de burse private, sau a sumei reprezentand 3,5% din impozitul anual datorat pentru sustinerea entitatilor nonprofit si a unitatilor de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditati cu cel putin un serviciu social licentiat. Atentie, aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este, in esenta, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte, catre entitatea dorita de acesta!

Procesul este gratuit, adica pe contribuabil nu-l va costa nimic in plus. Banii se vor retrage din impozitul pe care el sau compania la care lucreaza il plateste catre stat. Redirectionarea se va face de catre stat, incepand cu trimestrul IV al anului in curs.

Daca doriti ca prin redirectionarea a 2% din impozitul pe care dumneavoastra l-ati platit statului pentru salariul din anul 2018 sa sprijiniti activitatea ASOCIATIA SARBATAOREA GUSTULUI, urmati in ordine pasii de mai jos, pana la data de 15 MARTIE 2019.

 

Descarca Formular 230 cu datele Asociatiei           Descarca Declaratia Unica cu datele Asociatiei
*************************************************************************************************************************************
Descarca Formular 230 fara datele Asociatiei        Descarca Declaratia Unica fara datele Asociatiei

ASOCIATIA SARBATOAREA GUSTULUI
CIF 37661397
IBAN: RO65BRDE410SV80537614100
Banca : BRD – Sucursala Balcescu

Scop : Asociatia Sarbatoarea Gustului deruleaza un program educational pentru o alimentatie sanatoasa si o atitudine eco-responsabila care, pe parcursul a 7 ani, a atins peste 170.000 de elevi din clasele primare prin brosura pedagogica si peste 35.000 de elevi cu lectii de gust prin deplasarea Chefilor bucatari colaboratori in scoli.

Brosura pedagogica „Ghid de exercitii pentru o alimentatie sanatoasa si o atitudine eco-responsabila” este destintata atat elevilor de clasa a 3-a cat si parintilor prin exercitii, jocuri si teme pentru acasa de realizat impreuna cu parintii. Acest ghid contine subiecte strans legate de o alimentatie  diverisficata sanatoasa, de deprindere a reflexului de a citi etichetele si a identifica siglele de calitate europeana, de prepara si conserva alimentele in mod adecvat si sanatos, de a deprinde cele 10 gesturi care conduc spre reducerea risipei alimentare, de a avea grija de resursele de apa, energie, gaz fara a le risipi, de a selecta in mod responsabil ambalajele rezultate din consumul de alimente, si alte subiecte ce tine de actualitatea vremurilor in care traiam si pentru care trebuie sa abordam un stil de viata sanatos.

Deviza : Pentru o viata sanatoasa cheia se afla in educatia gustului, inca din copilarie!

Motto : Bun Pentru Gust, Bun pentru Sanatate, Bun pentru Planeta !

Arhiva Fotografii Evenimente Facebook

Vedeti editiile : 2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018