Saptamana Gustului 2012

 

COMUNICAT DE PRESA

BUCURESTI, 01 octombrie 2012

« saptamana Gusutlui in Romania »

Dupa reusita primei editii, Romania va sarbatori din nou Saptamana Gustului in octombrie 2012

 

In 2011, Saptamna Gustului a avut un real impact. Peste 150 de lectii ale gustului au fost insusite de catre elevii claselor primare care au participat cu placere si entuziasm.

Mesajul « mancati sanatos si echilibrat » a fost bine retinut.

Educatia este un proces de lunga durata, si este primordial sa acordam o atentie sporita in fiecare an tuturor generatiilor si mai ales tinerelor vlastare ale societatii.

Romania reitereaza experienta si in 2012 cu ambitie, perseverenta si entuziasm pentru a sensibiliza companiile din industria agro-alimentara si conexa pentru a aborda o atitudine Eco-Responsabila care se incadreaza in linia unei dezvolatri durabile.

Saptamana Gustului la a 2-a editie, sub deviza BUN pentru Gust, pentru Sanatate si Pentru Planeta ! isi propune multiplicarea numarului de activitati si de evenimente pentru a atinge un public cat mai numeros si mai larg, si bineinteles, pentru a construi o imagine durabila si perena.

PROGRAM

Peste 4000 de elevi din scolile primare vor avea privilegiul sa se intalneasca cu profesionistii meseriilor gustului care vor sustine Lectiile Gustului in Ploiesti, Pitesti si Bucuresti.

Din 01 Octombrie pana pe 26 octombrie 2012

10 Restaurante in cadrul Restaurantele Gustutlui vor permite marelui public sa descopere o larga varietate de bucatarii la un pret atractiv.

Din 22 pana pe 28 octombrie 2012

3 piete emblematice din Bucuresti, Ploiesti et Pitesti vor fi teatralizate cu sigla si afisele Saptamana Gustului.

22 pana pe 28 octombrie 2012

Studentii de A.S.E Bucuresti si din Universitatea Bucuresti vor fi initiati de Bucatari in cadrul evenimentelor Chef in Campus, cum sa manance bine, bun si cu buget de limitat, cu alte cuvinte : Gustos, Sanatos si cu Buget de Student.

24 – 25 Octombrie 2012

O seara oficiala, sub inaltul Patronaj al Ambasadei Frantei.

O seara plina de gusturi si savori ce va reuni oficialitati romane si franceze, Chefs Francezi si Chefs Romani, presa scrisa si TV.

26 Octombrie 2012

 

 

www.SaptamanaGustului.ro & www.Facebook.com/SaptamanaGustului