Salrom – Sarbatoarea Gustului

Sarea romaneasca, comoara din adancuri

Societatea Natioanala a Sarii S.A. este cel mai mare producator de sare din Romania. Prin puterea de extractie si prelucrare a sarii, stabilitatea dovedita in timp si know-how-ul dobandit prin experienta, dar si prin alinierea la standardele moderne de productie si calitate, Salrom reuseste sa ofere o gama completa de produse de sare pentru toate utilizarile (sare alimentara, sare industriala, produse cosmetice). Standardele de calitate, granulare, prelucrare si de ambalare sunt adaptate cerintelor clientilor.

In 5 din cele 7 sucursale din tara, galerii vechi care nu mai sunt exploatate, au fost amenajate si deschise vizitarii publicului larg: Salina Ocnele Mari, la 8 km de Rm. Valcea, Salina Targu Ocna, Salina Cacica in jud. Suceava, Salina Praid din Harghita si Salina Slanic Prahova. In subteran, in minele de sare exista cel mai scazut fond natural de radiatii din Romania. Astfel, avem astazi avantajul de a consuma sarea formata strat cu strat sub lumina soarelui, din apele pure ale Marii Tethys de acum milioane de ani cand, marele dusman al zilelor noastre, poluarea, nu exista.

Educarea populatiei in sensul adoptarii unui stil de viata sanatos, protejarea mediului inconjurator si proiectele pentru spriinirea categoriilor defavorizate sunt principalele directii urmate prin politica de responsabilitate sociala adoptata de catre Societatea Nationala a Sarii S.A. www.salrom.ro