Up Romania – Sarbatoarea Gustului

Visit : www.upromania.ro

Up Romania este noua identitate a Cheque Dejeuner Romania, parte integranta a Grupului Up, un grup international, independent si solid care, de peste 50 de ani, isi fundamenteaza activitatea pe principiile economiei sociale si solidare.

Up Romania ofera celor peste 20.000 de parteneri ai sai produse si servicii integrate, care sa le simplifice interactiunile, procesele si sa contribuie la dezvoltarea business-ului acestora, la motivarea si recompensarea angajatilor.

Instrumente precum tichetele si cardurile de masa, tichetele cadou, cele de cresa, cele   sociale sau voucherele de vacanta sustin cresterea calitatii vietii si performanta.

Solidaritatea, responsabilitatea, echitatea, inovatia sunt valorile care ne definesc in relatia cu partenerii si beneficiarii nostri si ne ghideaza in tot ceea ce intreprindem, iar educatia, promovarea alimentatiei echilibrate, a sanatatii, a protejarii mediului si suportul acordat categoriilor defavorizate pentru a se integra sunt printre principalele noastre axe de responsabilitate in comunitate.