Conferinta – Risipa Alimentara cu Arash Derambarsh si Chef Jacques Henrio MOF

Arash Derambarsh, initiatorul legii anti-risipa din Franta si Jacques Louis Henrio, Chef si Meilleur Ouvrier de France, membru al Academiei Culinare Franceze au fost prezenti la Bucuresti in cadrul conferintei k Sea Food, eveniment organizat de Sarbatoarea Gustului in co-parteneriat cu Romexpo si cu revista HoRes, alaturi de
de deputatul Florin Alexe,
Sorin Mierlea persedinte Infocons, Magor Csibi – director WWF Romania, Gabriela Tigu – Profesor Universitar Doctor – ASE București, Viorica Dorin – Colegiul Ec. Viilor
Casandra Ionita Elena – Colegiul Th. Golescu
Garbiel Ailoae, Director General Conti Group,
Raluca Vasile Brand Ambassador Food Revolution Romania
Tiberiu Cazacioc Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor
Constantin Serban de la GreenTourism

Moderatori : Nicoleta Ionescu​ – Owner la Revista Retete; Patrick-Pierre Pettenuzzo​ – fondator la Sarbatoarea Gustului

au dezbatut subiecte si solutii cu privire la aplicarea legii anti risipei alimetare si in Romania dupa imediata promulgare a presedintelui Klaus Iohanis din seara sosirii lui Arash Derambarsh #sarbatoareagustului