Povestea incepe odata cu absolvirea Scolii de Bucatari din Bucuresti, facand ucenicia la Restaurantul Turn al Salii Palatului, loc in care am si ramas sub indrumarea maestriilor Gheorghe Manole si Norica Dascalu. Deprinzand aici o parte din tainele meseriei. A urmat Restaurantul Palace, unde am avut ca sef pe doamna Elena Stanciu maestru al bucatariei romanesti. Urmand un stagiu de specializare de un an in Berlin, Germania, revin in tara si formez o echipa de bucatari alaturi de care preiau conducerea Restaurantului Riviera din Mamaia, avand un meniu international, exclusiv pentru turistii straini. Fiind o persoana extrem de ambitioasa, la numai 24 de ani, deschid Restaurantul Snack-Bar al hotelului Bucuresti, acesta tocmai isi aprindea candelabrele de cristal pe Calea Victoriei.

Dupa 3 ani, dau curs solicitarii venite din partea conducerii Restaurantului Berlin si preiau fraiele bucatariei germane, punand in practica experienta acumulata in timpul stagiului de formare din Germania, organizand receptiile, mesele oficiale si serile africane ale Ambasadelor Burundi, Gabon si Zair. Incepand cu sfarsitul anului 1990, bucataria restaurantului Camerei Deputatilor ( Palatul Parlamentului ). Astfel dau curs unei noi provocari si anume, de a prelua atat bucataria cat si cofetaria, loc in care nivelul de exigenta si performanta a culminat prin organizarea de cocteiluri, receptii, mese oficiale cu cel mai inalt nivel de protocol de stat. Unul din evenimente fiind Uniunea Interparlamentara la care a participat un numar de 1500 de persoane, si receptia in onoarea sosirii in Romania a fostului presedinte George W. Bush.

Dupa anul 1996, mirajul televiziunii ma prinde in mrejele sale si incep prin a prezenta prima emisiune culinara din romania pe TVR International. La propunerea lui Florin Calinescu, las tigaile Palatului Parlamentului pentru studiourile PRO TV- ului. Schimbarea de secol, aduce si o schimbare in cariera, devenind producatorul si regizorul propriilor emisiuni culinare.

Anul 2015 inchide seria de experiente placute, atat cinematografice cat si TV, schimband macazul catre Petrisor Events.

Vezi pagina Chef-ului pe Facebook

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil