Pur si simplu pasiune. Pasiune nascuta si cel mai probabil in mod inconstient de mentorul meu cel mai scump, mama si de starbunica mea de care imi amintesc cu drag ca putea sa faca o mancare formidabila din mai nimic. De la mama am invatat mai intai cum sa transez carnea de la pui pana la porc sau chiar vitel si bineinteles cum sa gatesc. Deja din timpul scolii gimnaziale am fost de multe ori cel care gatea acasa, avand mai mult timp la dispozitie. La un moment dat tatal meu a spus, mai in gluma, mai in serios, ca mancarea mea era mai buna decat a mamei. Nu am stiut atunci ca aceste vorbe aveau sa ma motiveze mai tarziu sa imi urmez pasiunea.

Asadar atractia catre gatit a fost acolo dintotdeauna. Am cochetat cu ideea de a deveni bucatar din liceu insa din scepticism am hotarat sa fac facultatea de drept. In timpul facultatii insa, cand am vazut ca imi cumparam intr-una carti de gatit si le studiam cu atata placere, am inteles ca trebuie sa imi urmez pasiunea si sa ma bucur de ceea ce insemna gatitul pentru mine. Astfel in 2015 am urmat cursul de bucatari concomitent cu prima slujba ca bucatar. Apoi toate au urmat in mod firesc.Doi ani ca bucatar in trei restaurante din Cluj pana am ajuns la West City Hotel unde am avut oportunitatea sa preiau fraiele ca sef bucatar.

Sunt foarte incantat de ceea ce fac acum, mai ales ca pot impartasi cu altii cunostintele si pasiunile mele.

CHEF la West City Hotel – www.westcityhotel.ro

Vezi pagina Chef-ului pe Facebook

Subscribe to newsletter

Partener strategic si sustenabil