Coco Rico – Sarbatoarea Gustului

Carnea de pui CocoRico este produsă într-un sistem integrat, “de la ou la farfurie”, astfel încât întregul lanț alimentar poate fi controlat cu strictețe, începând de la hrana puilor, continuând cu modalitatea de creștere și condițiile de tranșare, ambalare, transport, care respectă cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară.

Puii sunt hrăniți 100% cu vegetale, minerale și vitamine. Ingredientele principale ale rețetelor sunt  grâul, porumbul, soia și uleiul de floarea soarelui.

Produsele CocoRico beneficiază  de multiple certificări, recunoscute la nivel internațional, sistemul de management integrat calitate – siguranța alimentului- mediu fiind implementat în conformitate cu cerințele standardelor: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 22000:2005, IFS, BRC, BSCI, Halal, precum și certificarea specială a sistemului integrat, sub marca SGS.

Sistemul de refrigerare cu aer rece, alături de materialele speciale de ambalare pentru caserolele cu atmosferă protejată, oferă produselor CocoRico o durată de valabilitate crescută, de până la 12 -14 zile.

Modalitatea de creștere influențează semnificativ calitatea cărnii de pui.

Un mediu lipsit de stres, microclimatul controlat și respectarea celor mai stricte condiții de igienă și norme de biosecuritate, împreună cu utilizarea rețetelor de hrană special concepute de nutriționiștii Aaylex pentru fiecare etapă de creștere, reprezintă secretul pentru obținerea de carne de pui hrănitoare și de calitate.

Realizată în premieră în România, certificarea  sistemului de producție integrat, confirmată de SGS, lider la nivel mondial în domeniul inspecției,  verificării, testării și certificării, demonstrează că:

  • Produsele CocoRico sunt naturale, fără nicio procesare ulterioară abatorizării și tranșării, respectând cerințele legislative în aplicarea aspectelor verificate.
  • Procesul de productie in Grupul Aaylex, in fermele proprii, companiile de producție hrană pentru pui, respectiv abatorizare se realizează:
  • Fără hormoni de creștere
  • Fără antibiotice de creștere
  • Fără făinuri de origine animală
  • Fără aditivi alimentari
  • Fără aditivi furajeri, puii fiind hrăniți 100% cu ingrediente vegetale, minerale și vitamine
  • Fără a supune carnea niciunei procesări ulterioare abatorizării și tranșării (nici măcar procesării cu substanțe pentru frăgezire sau maturare).
  • Fără OMG (fără modificare genetică a cărnii)

Să alegi CocoRico înseamnă să alegi responsabil pentru sănătatea familiei tale și să adaugi calitate vieții!

Mai multe informații găsiți, pe www.cocorico.ro.